Zagrebački holding potpisao dodatak Kolektivnom ugovoru28.03.2023. - Zagrebački holding i predstavnici Sindikata potpisali su 27. ožujka 2023. godine dodatak Kolektivnom ugovoru koji se odnosi na vrednovanje radnih mjesta u Društvu. Dodatak Kolektivnom ugovoru potpisan je temeljem obveza preuzetih sklapanjem Kolektivnog ugovora 8. veljače ove godine i sadrži popis radnih mjesta s pojedinačnim koeficijentima složenosti poslova i koeficijentima otežanih uvjeta rada. 

Godišnji trošak primjene ovog dodatka iznosi 8 milijuna eura. 

Zagrebački holding ovim je promjenama ujednačio vrednovanje poslova u centraliziranim korporativnim funkcijama. Istovremeno, novim vrednovanjem radnih mjesta istaknuta je važnost komunalnih poslova koji čine srce poslovanja Zagrebačkog holdinga kao i njihova izloženost težim uvjetima rada.  

Vjerujemo da će novi model i uspostavljena ujednačenost i pravednost vrednovanja složenosti poslova doprinijeti zadovoljstvu naših radnika, većoj atraktivnosti radnih mjesta te da će navedeno rezultirati boljom kvalitetom usluga za naše građane.