Sponzorstva i donacije u 2015.

ODOBRENE DONACIJE U 2015.
NAZIV SUBJEKTA OPIS PROJEKTA / DONACIJE
SVE za NJU Udruga žena oboljelih i liječenih od raka Program obilježavanja mjeseca listopada kao Međunarodnog mjeseca borbe protiv raka dojke, edukativnim akcijama s ciljem podizanja svijesti o važnosti prevencije i zdravih stilova života te informiranja i senzibilizacije javnosti o važnosti borbe protiv raka dojke i skrbi za oboljele - donacija usluge oglašavanja promidžbene poruke na jumbo bočnoj strani na jednom tramvaju tip KT 4 u vremenu od 1. do 31. listopada 2015.
Zaposlenik podružnice Čistoća Donacija financijskih sredstava za kupnju invalidskih pomagala potrebnih za zamjenu dotrajalih dijelova na invalidskim kolicima zaposleniku podružnice Čistoća koji je, ne svojom krivnjom, teško stradao na svom radnom mjestu tijekom obavljanja redovnog posla.
Zagrebačka nadbiskupija Obnova južnog tornja Zagrebačke katedrale
Društva za poboljšanje kvalitete života siromašne i nezbrinute djece „Mali zmaj“ Humanitarna akcija prikupljanja pomoći za izbjeglice s Bliskog istoka koji dolaze u Hrvatsku - donacija jednomjesečnog zakupa skladišnog prostora na Zagrebačkom velesajmu, površine do 80 m2, za potrebe prikupljanja, sortiranja i pakiranja te distribucije humanitarne pomoći za izbjeglice s Bliskog istoka
Kuća svete Terezije od malog Isusa za nezbrinutu djecu Darovi za štićenike doma za nezbrinutu djecu u povodu božićnih blagdana. 
Komemoracija za žrtve terorističkog napada u Parizu Suorganizacija komemoracije za žrtve terorističkog napada u Parizu, održane u Zagrebu 27. studenoga 2015. godine, u organizaciji Francuskog veleposlanstva i Grada Zagreba. Za organizaciju komemoraciju, Zagrebački holding je osigurao 16 štandova podružnice Tržnice Zagreb.
Francuski institu u Zagrebu Potpora organizaciji događanja „Nuit Blanche/Bijela noć“ koja se u sklopu Festivala Francuske u Hrvatskoj održava 26. rujna 2015. godine u Zagrebu. Podružnica Zrinjevac za potrebe organizacije događanja osigurala je 1.100 komada grana ukrasnog bilja tradeskancija.
IV. gimnaziija - Zagreb Besplatan prijevoz vozilima ZET-a uz akreditaciju, za učenike i profesore Hrvatske gimnazije Miroslav Krleža iz Pečuha u Mađarskoj, koje je IV. gimnazija iz Zagreba ugostila od 19. do 23. listopada 2015. godine, u sklopu obilježavanja 16 godina međunarodne suradnje.
Centar za rehabilitaciju "Mala Terezija" Vinkovci Besplatna vožnja turističkim vlakićem i uspinjačom ZET-a štičenika i pratitelja (volontera) prilikom organiziranog posjeta gradu Zagrebu za vrijeme adventa. 
 
UKUPNO: 1.060.845,18 kn
 
PRIHVAĆENA SPONZORSTVA U 2015.
NAZIV SUBJEKTA KRATAK OPIS SPONZORSTVA
Ured UNICEF-a u Hrvatskoj Strateško partnerstvo u humanitarnoj akciji prikupljanja novčanih sredstava potrebnih za humanizaciju hrvatskih rodilišta. Suradnja obuhvaća dopuštenje Uredu UNICEF-a Hrvatska da se uz jedinstvenu uplatnicu Zagrebačkog holdinga za travanj 2015. umetne letak s pozivom korisnicima naših usluga da svojom donacijom podrže UNICEF-ove aktivnosti.
Kulturno umjetničko društvo Mičevec Sponzorstvo muzeja Etno – Mičevec i kataloga za potrebe edukacije školske djece i mladih.
Hrvatski skijaški savez Reklamna prava uporabe Hrvatskih alpskih skijaških reprezentativaca za vlastite promidžbene aktivnosti.
Međunarodni klub žena Zagreb  Sponzorstvo 22. Božićnog sajma, humanitarne akcije u kojoj su prikupljana sredstva za Centar za odgoj i obrazovanje Zajezda iz Budinčine i Psihijatrijsku bolnicu Lopača. U sklopu sponzorstva Zagrebački holding osigurao je usluge podružnice Zagrebački velesajam na dan održavanja humanitarne akcije, 6. prosinca 2015. 
SKAC Palma Pokroviteljstvo volonterskog projekta "72 sata bez kompromisa"  koji tijekom tri dana okuplja mlade u volonterskim akcijama različitog tipa (ekološkim, humanitarnim, kreativnim, zabavnim, akcijama za socijalno osjetljive skupine i ostalo). U sklopu pokroviteljstva, podružnica ZET osigurala je besplatan prijevoz vozilima ZET-a od 15. do 18. listopada 2015. za 300 sudionika.
MPG d.o.o. Pokroviteljstvo humanitarne utrke Terry Fox Run. Potpora u organizaciji humanitarne akcije osiguranjem usluga podružnice Tržnice Zagreb.
Atletski klub Dinamo – Zrinjevac Službeni partner međunarodnog atletskog mitinga IAAF World Challenge Zagreb – Hanžekovićev memorijal 2015., koji je održan u Zagrebu 7. i 8. rujna 2015. godine. Potpora u organizaciji i provedbi mitinga osiguranjem usluga podružnica: Čistoća, Tržnice Zagreb, Zagrebačke ceste, Zagrebački velesajam, Zagrebački električni tramvaj i Zrinjevac.
Auto klub INA DELTA Zagreb  Sponzorstvo automobilističkog natjecanja „41. INA DELTA RALLY“, koje je održano 11. i 12. rujna 2015. u Zagrebu. U sklopu sponzorstva osigurane su usluge podružnica: Čistoća, Tržnice Zagreb, Zagrebačke ceste, Zagrebački Velesajam, ZET i Zrinjevac.
Udruga branitelja proizvođača „Panonija“ Potpora organizaciji kulturno, turističko-gospodarske manifestacije „2. Dani Slavonije u Zagrebu“ koja se održava u gradovima Hrvatske s ciljem unapređenja kvalitete života hrvatskih branitelja i članova njihove obitelji te promicanja slavonske kulture, običaja i načina življenja. U sklopu sponzorstva, podružnica Tržnice Zagreb osigurala je štandove za manifestaciju na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu od 28. rujna do 2. listopada 2015.
Hrvatski košarkaški savez Sponzorstvo međunarodnog košarkaškog natjecanja „EUROBASKET 2015“ koje je održano u Zagrebu od 5. do 10. rujna  2015.  Potpora u organizaciji i provedbi natjecanja osiguranjem usluga podružnica Tržnice Zagreb, Zagrebački Velesajam, ZET i Zrinjevac.
Hrvatski skijaški savez Audi FIS World Cup "Vip Snow Queen Trophy'' 2015 – Zagreb/Sljeme. Potpora organizaciji svjetskog skijaškog kupa osiguranjem usluga podružnica Upravljanje sportskim objektima, ZET, Zagrebačke ceste i Zagrebparking.
 
UKUPNO: 1.383.955,69 kn