Vladimir Nazor

Web stranica: www.nazor.hr
i  www.sljeme.hr

Maksimirska 51, 10000 Zagreb
Tel: 01 6421 900, 01 6421 907
Fax: 01 6429 640
E-mail: nazor@zgh.hr

OIB: 85584865987-18
IBAN: HR8623400091410257140


 

O PODRUŽNICI

Podružnica Vladimir Nazor nastavlja tradiciju nekadašnje Ustanove za organizirani odmor djece koju je 1962. godine osnovao Grad Zagreb radi organiziranih putovanja djece i mladih u dobi od 6 do 17 godina.
 
Danas, specijaliziran za putovanja djece i mladih, Nazor nudi programski osmišljena putovanja koja malim korisnicima omogućuju organizirani boravak tijekom školskih i prigodnih praznika, odlazak na školske izlete, terensku nastavu te prvi odlazak na odmor ili izlet bez pratnje roditelja, ali u društvu sa svojom vrtićkom ili razrednom grupom. U više od pedeset godina djelovanja Nazor sustavno razvija programe aktivnog odmora, edukativnih i sportsko rekreativnih boravka u skladu s pravima i potrebama djece te prema međunarodnoj Konvenciji o pravima djeteta.
 
U svojem radu Nazor se drži načela da djeca i mladi imaju pravo na bezbrižan odmor i radosne trenutke druženja s ostalom djecom. Svi Nazorovi programi izvrstan su način za njihovo uključivanje u društveni život skupine, upućivanje jednih na druge, oslobađanje kreativnosti i pozivanje na akciju. Istodobno programi potiču razvijanje potrebe za kretanjem i trošenjem viška energije, a igre, edukacija, sport i relaksacija provode se na otvorenom, u mediteranskom i kontinentalnom zdravom podneblju gdje su smješteni Nazorovi hosteli i kampovi. Nazorovi hostelski i kamperski kompleksi mjesta su provedbe ciljano osmišljenih programa, a namjenski su opremljeni za organizirani boravak djece i mladih u raznovrsnim oblicima jednodnevnih ili višednevnih programa boravaka.
 
U priobalju nudimo smještaj u šest hostela i dva kampa. 
Hosteli: Stoimena u Crikvenici, Kvarner; Zlatokrila u Velom Lošinju, otok Lošinj; Halugica u Puntu, otok Krk; Loda u Skradinu, srednja Dalmacija; hostel i kamp Cvrčak u Dugoj Uvali, Istra te kamp Veli Jože u Savudriji, Istra, a u Zagrebu nudimo smještaj u hostelskom kompleksu Grad mladih Granešina te hostelu Arena u Remetincu.
 
Osim osnovne djelatnosti podružnica Vladimir Nazor pruža i ugostiteljske usluge.
Također, u sklopu podružnice nalaze se:
Nadomak Zagrebu, na 1000 metara nadmorske visine, okružen stoljetnom šumom, 20-tak minuta udaljen od užeg gradskog središta, očekuje Vas hotel Tomislavov dom. Smješten u Parku prirode Medvednica, u neposrednoj blizini skijališta, Tomislavac predstavlja idealnu destinaciju za aktivan odmor, opuštanje uz dodatne sadržaje hotela, ali i poslovne susrete. Hotel raspolaže s 42 sobe, uključujući sobu prilagođenu osobama s posebnim potrebama. Turistički apartmani Snježna kraljica smješteni su na vršnom dijelu Sljemena uz centralnu planinarsku stazu koja vodi do Kapelice sljemenske Kraljice Hrvata i sljemenskih skijaških staza.  U svom sastavu ima 17 moderno opremljenih apartmana.
 

Voditelj podružnice

p.p. Goran Kršnjavi

Tajnica: Iris Bukovac
Tel: 01/6421-907
Fax: 01/6429 640
E mail tajnice: iris.bukovac@zgh.hr

 

Fotogalerija

1/24