Novosti


 
Javni poziv gospodarskim subjektima za skladištenje, distribuciju i prodaju standardiziranih vrećica za miješani komunalni otpad
24.06.2022.
Zagrebački holding d.o.o. podružnica Čistoća, davatelj javne usluge skupljanja komunalnog otpada, produljuje do 1. srpnja javni poziv svim zainteresiranim trgovcima na iskaz interesa za skladištenje, distribuciju i prodaju standardiziranih vrećica za miješani komunalni otpad na njihovim prodajnim mjestima na području grada Zagreba. 
Info ZGH - digitalni časopis Zagrebačkog holdinga
10.06.2022.
Čitajte 2. broj digitalnog časopisa Zagrebačkog holdinga: Radi se o mjesečniku, primarno namijenjenom građanima, s informacijama o novostima iz poslovanja, ali i podsjetnikom na određena rješenja s područja stanovanja, komunalija, infrastrukture, prijevoza i ostalih usluga koje pružaju sastavnice Holdinga.
Čistoća predstavila promotivni štand nabavljen u sklopu projekta Interventna mjera
25.05.2022.
Radi se o specijalnom štandu koji se rastvara i funkcionira kao prostorna cjelina te će se koristiti kako za potrebe javnih događanja u okviru promidžbe Projekta, tako i za potrebe ostalih edukativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom i zaštiti okoliša. 
Moody`s potvrdio Ba1 kreditni rejting Zagrebačkog holdinga sa stabilnim izgledima
24.05.2022.
Međunarodna agencija za ocjenu kreditnog rejtinga Moody`s potvrdila je u ponedjeljak, 23. svibnja 2022. godine, Ba1 kreditni rejting Zagrebačkog holdinga sa stabilnim izgledima. 
Eko suncokreti iz OŠ Medvedgrad najbolji su tim ZGHACK-a
22.05.2022.
Svečanim uručenjem brojnih nagrada na pontonskoj pozornici na Bundeku u nedjelju, 22. svibnja u poslijepodnevnim satima, završio je „Demo day“ - finale ZGHACK-a, najvećeg hackatona za učenike osnovnih škola Grada Zagreba.
Učenici zagrebačkih osnovnih škola ovaj vikend rješavaju izazove iz zaštite okoliša i gospodarenja otpadom
20.05.2022.
Sedamdesetak malih hackera iz 10 zagrebačkih osnovnih škola tijekom dva dana gradit će svoje svjetove na Minecraft Education Edition platformi i i pokušati dati svoje viđenje rješenja nekih problema u području zaštite okoliša i gospodarenja otpadom. 
Info ZGH - prvi digitalni časopis Zagrebačkog holdinga
13.05.2022.
Radi se o mjesečniku, primarno namijenjenom građanima, s informacijama o novostima iz poslovanja, ali i podsjetnikom na određena rješenja s područja stanovanja, komunalija, infrastrukture, prijevoza i ostalih usluga koje pružaju sastavnice Holdinga.
Rezultati poslovanja Grupe Zagrebački holding u 2021. godini
29.04.2022.
Zarada u 2021. prije kamata, poreza i amortizacije (engl. EBITDA) iznosi 230 milijuna kuna i za 77 milijuna kuna je viša u odnosu na 2020. godinu, prije ispravaka jednokratnih stavaka za 2020. i 2021. godinu. Porast EBITDA-e znači da je vidljiv oporavak i da je trend poslovanja preokrenut u pozitivnom smjeru.
U povodu Svjetskog dana sigurnosti i zdravlja na radu: Predstavljamo Politiku zaštite zdravlja na radu u Zagrebačkom holdingu
28.04.2022.
Uprava Zagrebačkog holdinga u travnju ove godine usvojila je Politiku zaštite okoliša, zdravlja i sigurnosti na radu, koja predstavlja strateški okvir za sve podružnice i povezana društva. Primjenom temeljnih odrednica ove politike, ostvaruje se dugoročni cilj za rad bez ozljeda, bez incidenata i bez onečišćenja okoliša.
28.04.2022.
Zbog velikog interesa javnosti, Zagrebački holding d.o.o. podružnica Čistoća produljuje rok za podnošenje zahtjeva (pribavljanje mišljenja) za iskazivanje interesa o postavljanju bokseva za spremnike za odlaganje komunalnog otpada koji će se nalaziti na javnoj površini u slučajevima gdje postojeće spremnike nije moguće smjestiti unutar nekretnine.