Novosti

 Od danas prodaja povlaštenih parkirališnih karata na mjesec dana
12.07.2024.
U cilju prilagodbe parkirališnim blokovima za povlaštene parkirališne  karte (PPK), korisnici će postojeće PPK moći kupiti najdulje na mjesec dana.
Izoliran informacijski sustav Zagrebačkog holdinga zbog sumnje u pokušaj kibernetičkog napada
12.07.2024.
Zagrebački holding u četvrtak u popodnevnim satima preventivno je izolirao svoj informacijski sustav zbog prepoznate sumnje na pokušaj kibernetičkog napada, kako bi se adresirala prijetnja i spriječio kibernetički napad. 
Novi raspored odvoza otpada - Gradske četvrti Trešnjevka Sjever i Sesvete
08.07.2024.
Od danas, uvode se promjene u raspored odvoza otpada u pojedinim gradskim četvrtima. Mijenjaju se dani odvoza plastike i papira te biootpada u određenim ulicama u gradskim četvrtima Trešnjevka Sjever i Sesvete.
Provjerite nove dane odvoza otpada sa svoje adrese.
Izmjene u podružnicama Zagrebačkog holdinga
03.07.2024.
U podružnicama Zagrebačkog holdinga (ZGH) ovaj tjedan došlo je do nekoliko izmjena u upravljačkoj strukturi.
Izmjene u Nadzornom odboru Zagrebačkog holdinga
03.07.2024.
Suzana Brenko dala je veliki doprinos tijekom procesa financijske stabilizacije poslovanja i podizanja operativne efikasnosti Zagrebačkog holdinga, čime je osiguran smjer prema održivom razvoju i izgradnji otpornosti grupe.
Zagrebački holding postao član Hrvatskog poslovnog savjeta za održivi razvoj
02.07.2024.
Članovi ove neprofitne organizacije gospodarskog sektora istaknuti su predstavnici poslovnog sektora koji provode i podupiru razvoj koji uravnotežuje gospodarski rast s odgovornošću prema društvenoj zajednici i okolišu.
Ugašen požar na platou pored odlagališta Jakuševec
27.06.2024.
Mjerna postaja za kvalitetu zraka na Jakuševcu pokazuje da nema ugroze po zdravlje ljudi. Radilo se o požaru manje količine neopasnog glomaznog otpada prikupljenog putem javne usluge koji je ugašen nešto iza 3h.
Nastavlja se redovita evidencija dolazaka na reciklažna dvorišta radi ostvarivanja prava na ZG vrećice
20.06.2024.
Korisnik koji od svibnja nadalje barem jednom u pet uzastopnih mjeseci evidentira dolazak i predaju otpada na reciklažnom dvorištu, ostvaruje pravo na dva paketa ZG vrećice od 10 litara. 
Obavijest korisnicima o plaćanju računa
06.06.2024.
Od 1. do 3. srpnja 2024. godine, mobilna poslovnica Holding centra bit će u vremenu od 8,00 do 14,00 sati na lokaciji Trg Nikole Zrinskog (kod kućnog broja 2). Ista lokacija i lokacija Trg Kralja Tomislava, kod spomenika, ubuduće će biti uvrštena u redovni raspored mobilne poslovnice.
Ekološka tržnica četvrtkom na tržnici Jarun
04.06.2024.
Na otvorenom dijelu na istočnoj plohi Tržnice Jarun od 6. lipnja do 11. srpnja, svakog četvrtka od 16 do 20 sati sudjelovat će isključivo domaći proizvođači prehrambenih proizvoda sa ekološkim certifikatom i oni u prijelaznom razdoblju za ekološku proizvodnju.