Provedite vikend na Floraartu

19.05.2023. - Na zagrebačkom Bundeku, od 18. – 21. svibnja očekuje nas 57. izdanje međunarodne vrtne izložbe na preko 300 tisuća četvornih metara, a predstavit će se se oko 160 domaćih te desetak inozemnih izlagača. 

Uz prigodnu prodaju cvijeća i sadnica i ove godine na “Floraartu” organiziraju se zanimljiva predavanja i radionice, atraktivna natjecanja poput tradicionalnog Hrvatskog kupa florista i Međunarodnog natjecanja učenika srednjih škola u aranžiranju cvijeća, a nagrade očekuju i izlagače koji se kandidiraju za najljepši izložbeni prostor.

Održat će se i prezentacija dendrološkog i ostalih materijala, a na zapadnom i istočnom prostoru parka Bundek organizirat će se bogata prodaja kaktusa, trajnica, raznolikog asortimana biljnog materijala i ostalih proizvoda po pristupačnim cijenama. 
Ni najmlađi nisu zapostavljeni, pa će tako imati priliku uživati u Floragradu uz čitanje priča, dječje predstave, zabavne radionice i sadnju cvijeća.

Sto tisuća cvjetova i sadnica, brojne cvjetne instalacije i vertikalni vrtovi, najnoviji trendovi u hortikulturi i bogat popratni sadržaj, više je nego odlična preporuka za najljepši vikend. 

Fotografije u visokoj rezoluciji (Ivan Marinkovic)
 

Fotogalerija

1/8 Foto: Ivan Marinković

Foto: Ivan Marinković
Foto: Ivan Marinković
Foto: Ivan Marinković
Foto: Ivan Marinković
Foto: Ivan Marinković
Foto: Ivan Marinković
Foto: Ivan Marinković