Obilježena 100. godišnjica podružnice Čistoća



„Tisuće vrijednih ruku za stoljeće zagrebačke Čistoće“ slogan je pod kojim se ove godine obilježava 100. godišnjica podružnice Čistoće Zagrebačkog holdinga, a koja je počela akcijom čišćenja gradskih četvrti i nastavila se današnjom proslavom za zaposlenike. U obraćanju djelatnicima voditelj Podružnice Davor Vić je izjavio:

„Nama kojih je danas u Čistoći skoro dvije tisuće ove je godine pripala čast da obilježimo tih prvih sto godina. I ovo je vrlo vjerojatno jedinstvena životna prilika za svakog od nas - biti dio firme koja postoji već sto godina. Stoga smo se danas prigodno i u duhu onoga što svakodnevno radimo i predstavljamo ovom gradu okupili i obilježili veliku obljetnicu. Želim nam da budemo najbolji pružatelj usluga od javnog interesa. Jer mi čistimo Zagreb. Grad u koji svi gledaju kao u uzor. Nekad smo kupili smeće. Danas smo temelj kružnog gospodarstva. Onog od kojeg se očekuje da omogući čovjeku da ispred sebe ima održivu budućnost. Hvala svakom djelatniku koji je radio i radi u interesu Čistoće. Sretan nam rođendan!“

Gradonačelnik Tomislav Tomašević je prilikom posjeta Podružnici izjavio: „Zadovoljni radnici komunalnih poduzeća znače kvalitetne usluge, što znači zadovoljne građane. Hvala vam što tome pridonosite svaki dan”.