Obavijest korisnicima javnih garaža i javnih parkirališta

26. travnja 2020. - Uspostavom javnog gradskog prijevoza u ponedjeljak, 27. travnja 2020., uspostavlja se i redovan rad javnih garaža kojima upravlja podružnica Zagrebparking.
 
Građani koji imaju potvrdu nadležnog gradskog ureda da su njihovi objekti oštećeni u potresu te imaju prebivalište u zoni naplate parkiranja i dalje imaju pravo na besplatno parkiranje u bilo kojoj od sljedećih javnih garaža: Tuškanac, Langov trg, Petrinjska, Gorica i u javnim garažama u Novom Jelkovcu. Korisnici koji žele ostvariti pravo na besplatno parkiranje prema navedenoj osnovi, trebaju popuniti Zahtjev za besplatno parkiranje u javnim garažama koji mogu pronaći na www.zagrebparking.hr i u javnoj garaži kod dežurnog kontrolora. Ispunjen zahtjev može se poslati putem e-maila s pripadajućom dokumentacijom na adresu javnegaraze.zgp@zgh.hr. Uz zahtjev je potrebno priložiti kopiju osobne iskaznice, prometne dozvole i potvrde o pregledu objekta. 

Još uvijek je besplatno parkiranje na javnim gradskim površinama na području gradskih četvrti Donji grad, Gornji grad - Medveščak, Podsljeme, Gornja Dubrava i Sesvete.
 
Ovim putem ponovno pozivamo sve građane čiji su automobili oštećeni u potresu i nisu u voznom stanju, da se jave na sljedeće kontatke: 01 642 1888, 091 4816 043 ili e-mail: zg.pauk@zgh.hr

Zagrebački holding će im besplatno premjestiti vozilo na lokaciju na području Grada Zagreba ili na parking Zagrebačkog velesajma.

Detaljnije informacije o mjerama besplatnog parkiranja pogledajte na poveznici: Aktualne mjere podružnice Zagrebparking.