Izmjene u podružnicama Zagrebačkog holdinga

3. srpnja 2024. U podružnicama Zagrebačkog holdinga (ZGH) ovaj tjedan došlo je do nekoliko izmjena u upravljačkoj strukturi.

Uprava ZGH donijela je u odluku o imenovanju Marina Rončevića voditeljem Podružnice Tržnice Zagreb. Marin Rončević u Zagrebačkom holdingu od 2022. godine uspješno rukovodi podružnicom Autobusni kolodvor. Voditeljem podružnice Tržnice Zagreb imenovan je s 1. srpnja 2024., a na obje funkcije ostat će do imenovanja novog voditelja Autobusnog kolodvora koji će se birati na javnom natječaju koji je objavljen danas. 

Istovremeno, dosadašnja voditeljica podružnice Tržnice Zagreb, Božena Cvitanović, koja je od travnja ove godine ujedno obnašala i funkciju voditeljice podružnice Zrinjevac, od 1. srpnja 2024. nastavlja djelovati kao voditeljica podružnice Zrinjevac.

Zagrebački holding objavio je i javni natječaj za novog direktora trgovačkog društva Gradsko stambeno-komunalno gospodarstvo (GSKG).  Nakon imenovanja novog direktora putem javnog natječaja, dosadašnji direktor Marko Šarić nastavit će karijeru unutar GSKG-a na poziciji financijskog direktora. 

Ujedno, Uprava Zagrebačkog holdinga donijela je odluku o poništenju provedenog javnog natječaja za voditelja podružnice Zagrebparking, a novi natječaj je također objavljen danas.

Svi natječaji objavljeni su na mrežnim stranicama Zagrebačkog holdinga i otvoreni do 13. srpnja 2024. godine. Pozivamo sve zainteresirane kandidate, koji svojim kvalifikacijama, iskustvom i angažmanom žele doprinijeti radu Zagrebačkog holdinga, da se prijave na javne natječaje koji su objavljeni na internetskim stranicama Holdinga.