Ugostiteljstvo i turizam

U sastavu Zagrebačkog holdinga su i hotel Tomislavov dom i Apartmanska kuća Snježna kraljica smješteni na Sljemenu, te hostel Arena koji se nalazi kod jugozapadnog ulaza u grad, u blizini Arene Zagreb, najveće sportske arene u Hrvatskoj.
 
Hotel Tomislavov dom i apartmanska kuća Snježna kraljica okruženi su netaknutom prirodom Parka prirode Medvednica i kao takvi atraktivni su za boravak u svim godišnjim dobima.

Tijekom cijele godine svojim korisnicima nude usluge organizacije:
  • smještaja i prehrane
  • raznih obiteljskih (vjenčanja, krstitke, rođendanske proslave...) i drugih svečanosti
  • kongresa
  • team-buildinga
  • press konferencija, i brojne druge

Više informacija možete pronaći na www.sljeme.hr

Hostel Arena raspolaže sa 118 jednokrevetnih, dvokrevetnih i trokrevetnih soba. Svaka soba ima kupaonicu s tušem i wc-om, što hostel Arena svrstava u najvišu kategoriju.
U holu hostela može se koristiti besplatan bežični internet. Ispred hostela nalazi se veliko parkiralište na kojem se besplatno mogu parkirati i autobusi.
 
U sklopu Zagrebačkog holdinga posluje i Putnička agencija Nazor, na adresi Petrinjska 73. Agencija nudi organizaciju putovanja u brojne turističke destinacije u Hrvatskoj, Europi i Svijetu, kao i aranžmana za sve Nazorove objekte. Također nudi organizaciju poslovnih i privatnih putovanja po izboru, od prijevoza do smještaja te svih informacija potrebnih da bi vaše putovanje bilo što ugodnije. Agencija također nudi rezervaciju avio karata te mogućnost organiziranja sportskih priprema.
 
Više o ponudi Agencije pročitajte na www.nazor.hr