Organizirani odmor djece i mladih

Vladimir Nazor kao podružnica Zagrebačkog holdinga d.o.o. nastavlja tradiciju Ustanove za organizirani odmor djece i mladih koju je 1962. godine osnovao Grad Zagreb. U proteklih 50 godina ugošćeno je preko milijun djece i mladih u dobi od 5 do 18 godina, a godišnje više od 30 000 djece i mladih redoviti su korisnici Nazorovih programa.
 
 

Djeca se pojedinačno mogu uključiti u višednevne programe u Dječjem odmaralištu "Stoimena" u Crikvenici i Gradu mladih Granešina u Zagrebu, te uživati u programiranom aktivnom odmoru ispunjenom sportsko-rekreativnim aktivnostima i šetnjama, kreativnim radionicama i zabavnim programima koje za njih organiziraju Nazorovi animatori i voditelji.

Na ostalim našim lokacijama (Duga uvala, Skradin, Veli Lošinj, Punat na otoku Krku) tijekom zime provodimo programe samo s organiziranim grupama korisnika (školama, sportskim klubovima, udrugama i sl.)

Osim u našim objektima programe zimovanja provodimo i u inozemstvu. Na skijanje s Nazorom tako možete u Slovačku.

PROLJETNI PRAZNICI

Proljetni praznici odlična su prilika djeci da u Nazorovim programima ostvare sadržajni, kreativno-rekreativni odmor, a sve u društvu svojih vršnjaka. Smještaj u svim hostelima je primjeren organiziranom boravku mladih, a spavaonice su višekrevetne s pripadajućom sanitarijom.


ŠKOLA U PRIRODI

Specifičan oblik nastave u kojoj dolazi do provjeravanja znanja i iskustava stečenih u učionici kroz primjenu u stvarnoj životnoj sredini. Prilika je to da kroz cjelovit doživljaj konkretnih nastavnih sadržaja koje prema planu i programu provodi učiteljica ,učenici kroz opažanje, uspoređivanje, mjerenje, opisivanje, prikupljanje podataka, zaključivanje i obrazlaganje; uče o svijetu koji ih okružuje.

 

TERENSKA NASTAVA – ŠUŠ

ŠUŠ je naziv za terenski oblik nastave za učenike nižih razreda osnovne škole. Uključuje edukaciju, druženje, rekreaciju i šport pod geslom škola u šumi, šport u šumi. Edukativni sadržaji jednodnevne terenske nastave vezani su uz školski program, a tematski prema godišnjem dobu sudjelovanja – proljetni, jesenji i zimski ŠUŠ program. Športska rekreacija na svježem zraku te učenje i stvaranje u pokretu glavne su odrednice ovog posve jedinstvenog školskog dana provedenog izvan učionice.

Za sve dodatne informacije, te dogovor termina posjeta Gradu mladih molimo zovite 01/ 2984 073 ili 01/ 2984 071.

 

ZAGREB – GLAVNI GRAD

Kako bi djeca i mladi u dobi od 7 do 17 godina što bolje upoznali Grad Zagreb, bilo da su i sami stanovnici Zagreba ili samo njegovi posjetitelji na jedan, dva ili više dana; Nazor organizira nekoliko vrsta aktivnosti kroz koje se metropola može istražiti i upoznati, kao prometno, kulturno, povijesno, upravno ili zabavno središte "Lijepe naše“.


LJETOVANJE


Tijekom cijelih ljetnih školskih praznika, Nazor organizira sedmodnevne ili 14dnevne programe boravka na moru za djecu i mlade u dobi od 5 do 17 godina.

PREDŠKOLCI - Djeca predškolske dobi obuhvaćena su oragnizacijom ljetovanja u Nazorovim odmaralištima od strane ustanova predškolskog odgoja i u programe se uključuju kao dio odgojne skupine u pratnji vrtičke tete.

ŠKOLARCI - Učenici svih razreda osnovne ili srednje škole dobrodošli su u Nazorove programe, sami ili u društvu braće i sestara ili prijatelja.

Program obuhvaća, a cijena uključuje:
  • prijevoz udobnim turističkim autobusima i brigu o djeci prilikom putovanja
  • prehranu od četiri obroka dnevno i smještaj u višekrevetnim spavaonicama u društvu vršnjaka
  • neprestano prisustvo voditelja skupine korinika zaduženog za pedagoški rad i nadzor
  • neposrednu zdravstvenu zaštitu u objektu od strane našeg liječnika ili medicinske sestre
  • organizaciju sportsko-rekreativnih i kreativno-zabavnih aktivnosti ( jutarnje razgibavanje, sportska natjecanja, školu plivanja, igre na plaži, likovne, dramske, novinarske, ekološke, plesne i/ili druge radionice, šetnje , izlete, večernje programe i druženja)
  • korištenje svih sportskih terena, rekvizita i didaktike u objektima


ZA BAKE I DJEDOVE

Iako nam je primarna poslovna aktivnost Nazora usmjerena na djecu od 5 do 18 godina kroz organizaciju raznovrsnih programa terenske nastave i vanškolskih aktivnosti tijekom praznika u pet dječjih odmarališta na morskim lokacijama i dvije u Zagrebu; velik broj programa provodimo i s drugim generacijama naših sugrađana od kojih najzanimljivijim smatramo programe za osobe treće životne dobi.

Za sve upite o cjenama naših usluga stojimo vam na raspolaganju radnim danima od 8 do 16 sati
u Maksimirskoj 51 u Zagrebu,
na telefonima 01/ 6421 900 ili 6421 943,
te na mailu nazor@zgh.hr


KONTAKTI

Za sve informacije, obavijesti, upite, dogovore i rezervacije termina na raspolaganju smo radnim danima od 8 do 16 sati u našim putničkim agencijama:
Putnička agencija Maksimirska 51, 10000 Zagreb
Tel.: +385-(0)1-6421 943 / 944 / 945
Faks: +385-(0)1-6429 640 
E-mail: nazor@zgh.hr
Putnička agencija Petrinjska 73, 10000 Zagreb
Tel.: +385-(0)1/6421-947, 948, 949
Faks: 01/6429-644
E-mail: nazor.petrinjska@zgh.hr
  www.nazor.hr