Centar d.o.o.

Web stranica: www.zgh.hr

Palmotićeva 22-2

10000 Zagreb
tel: 01/ 6420 000

OIB: 53675116316 


O DRUŠTVU

 
Centar d.o.o. za sportsku djelatnost je društvo s ograničenom odgovornošću za sportsku djelatnost i dugogodišnji poslovni partner gradskih sportskih saveza i klubova. Djelatnost tvrtke je organizacija sportskog ljetovanja za djecu i mlade, organizacija putovanja za sportaše te računovodstvene i knjigovodstvene usluge. Sjedište tvrtke je u Palmotićevoj ulici u Zagrebu, gdje se nalazi jedna manja sportska dvorana koja se iznajmljuje.

U svom sastavu Centar d.o.o. raspolaže odmaralištem "Mirta" smještenom na otoku Silbi. Atraktivno odmaralište raspolaže ima na raspolaganju 135 kreveta, a u njegovom sastavu se nalaze i sportski tereni koji se koriste od sredine lipnja do kraja kolovoza jer su korisnici terena isključivo djeca koja na ovaj otok dolaze organizirano bilo kao članovi nekog sportskog kluba ili školske udruge.

Također, tvrtka se bavi pružanjem usluga organizacije putovanja i priprema sportskim savezima i klubovima (amaterima) kao i sudjelovanjem u organizaciji velikih sportskih priredbi.Osoba ovlaštena za zastupanje:

Tomislav Bilić

tel: 01/ 6420 000